Aanmelden | Registreren
Lid worden ?

Wil jij je amuseren met vrienden? Wil je nieuwe vrienden maken? Wil je fantastische avonturen beleven? Dit kan perfect als je een KLJ-er wordt. Maar hoe word je dat nu?
Als je geïnteresseerd bent, neem je best eens contact op met iemand van het bestuur voor verdere informatie. Je kan altijd naar een activiteit komen. Er zijn meestal 3 activiteiten in de maand waar je je kan amuseren met je vrienden.

Voor de -12'ers en -16'ers zullen deze activiteiten doorgaan op zondag vanaf 14 uur tot 17 uur. En voor onze +16'ers gaan de activiteiten door op vrijdag en dit vanaf 20 uur tot 23 uur. Iedere activiteit is er natuurlijk een pauze voorzien. Dan heb je de mogelijkheid om een drankje of een zakje chips te kopen en dit voor 0.50 euro per stuk. Maar dit is natuurlijk niet verplicht, je mag ook zelf een drankje en/of een koek meenemen naar de KLJ.

Als je dan lid wil worden van de KLJ, betaal je je lidgeld. Dit lidgeld is 20 euro (of 10 euro als je al een broertje of zusje in de KLJ hebt), dit kan je aan iemand van het bestuur geven of je kan ook storten op het rekeningnummer: BE68 7374 3000 0134. En als je eens van de sportfeesten alleen wilt proeven, dat kan ook. Dan betaal je 10 euro en dan ben je ingeschreven als zomerlid. Je bent dan verzekerd, je kan meedoen aan toffe activiteiten, je kan mee op kamp en nog zoveel meer! Ontdek het allemaal!

Voor KLJ heb je tijdens het jaar geen uniform nodig. Enkel voor de sportfeesten (tijdens de zomer) moet je een uniform dragen. Dit is voor de jongens een blauwe broek en een witte polo (van KLJ). Voor de meisjes is het een blauw rokje (van KLJ) en een witte polo (van KLJ). De prijs voor een broek en een rokje is 10 euro en voor een polo is het 11 euro. Dat kan je allemaal aankopen bij KLJ. Voor de rest kan je altijd een KLJ-sjaaltje en een trui van KLJ Waarschoot kopen om te tonen dat je van de KLJ bent, maar dit is niet verplicht.  Meer info hierover vind je in het zomerboekje. 

lidworden.jpg


© 2010 - KLJ Waarschoot - All Rights Reserved - Disclaimer