Aanmelden | Registreren
Wat is KLJ ?

KLJ Waarschoot staat niet enkel voor de Katholieke Landelijke Jeugd in Waarschoot maar ook voor wekelijkse activiteiten, jaarlijkse fuiven, een gemotiveerde bestuursgroep en vooral vele enthousiaste leden. Kortom: een Kei Leuke Jeugdbeweging. KLJ Waarschoot is een vaste waarde geworden in het leven van Waarschoot!

Onze werking telt zo'n 100 leden en 14 leiders. Iedere zondag of vrijdag amuseren we ons samen te pletter, en jaarlijks gaan we nog eens op kamp en hebben we sportfeesten, dus het is bijna elke week feest met onze KLJ!!! En om dat alles te bekostigen, organiseren we al een aantal jaren DELUXE! Vorig jaar vond de eerste editie van Sound of Summer plaats waar we ook dit jaar ook mee verder gaan.

Onze leden zitten vanaf september 2015 onderverdeeld in drie groepen, nl -12, -16 en +16. Enkele keren per jaar is er ook nog een activiteit voor de +18 leden, nl. het +18 weekend. Vanaf 9 jaar is iedereen welkom, tot je 35 bent, dan ben je niet zo welkom meer. De overgang van - naar +16 gaat als volgt: vanaf het jaar waarin je 16 wordt mag je kiezen of je naar + gaat of toch nog liever 1 jaartje bij -16 blijft.

Elk jaar gaan we op kamp. Dit gaat uiteraard door in de zomervakantie. We splitsen ons daarbij in twee groepen : de jongens en de meisjes gaan elk apart op kamp tijdens dezelfde periode, die 6 dagen duurt en die meestal doorgaat in België. De -12 gaat apart op kamp. Om de 4 jaar is er een Jeka-kamp. Dit wil zeggen dat we met +16 voor ongeveer 10 dagen naar het buitenland trekken. Vorige keren waren dit Frankrijk, Hongarije en Kroatië, de zomer van 2014 hebben we doorgebracht in het zonnige Tsjechië waar we 10 spetterende dagen beleefd hebben! De -16'ers krijgen natuurlijk ook nog een kamp enkele weken daarvoor.

KLJ Waarschoot behoort tot het gewest Eeklo, samen met KLJ AalterKLJ AdegemKLJ KaprijkeKLJ LembekeKLJ Lovendegem, KLJ Ursel, KLJ Zomergem.
Ons lokaal bevindt zich in Oostmoer 2A bus 1 te Waarschoot.

Voor verdere informatie of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met de leiding. Ze zullen jullie graag verderhelpen.


© 2010 - KLJ Waarschoot - All Rights Reserved - Disclaimer